Koko päivän hääkuvaus
Kokopäivän hääkuvaus

Kokopäivän hääkuvaus - 630€

× HELPPOA! Nettigalleria kaikista vihki- ja juhlakuvista. Vieraasi voivat helposti katsella ja tilata haluamansa kuvat juhlistanne. Kysy lisää!

Hääpäivänne kaikki kuvaukset samassa paketissa. Voitte suunnitella hääpäivänne kulun ja kuvausaikataulut helpommin. Hääpotretit voidaan ottaa vaikkapa juhlapaikalla, miljöössä tai studiossa ennen vihkimistä. Virallisista hääkuvista toimitetaan digitaaliset koevedokset Internettiin, joista pääsette valitsemaan haluanne kuvat. Valitsemanne hääpotretit jälkikäsitellään haluamallanne tavalla.


Kuvaan samalla myös juhlan tai halutessanne koko päivän aamusta saakka. Tällöin juhlasta jää muistoksi valokuvia, joihin on mukava palata vuosienkin päästä. Dokumentaarisessa valokuvauksessa pyritään aina kuvaamaan päivä sellaisena kuin se tuntuukin, unohtamatta kuitenkaan yksityiskohtia tai vieraita. Samalla hoituu myös pakolliset "perhepotretitkin" :) Voit myös haluttaessa yhdistää tähän aamuvalmisteluiden kuvauksen tai lisätä kuvaustunteja iltamyöhään saakka.


Kaikki toimitettavat valokuvat juhlista ja vihkimisestä ovat tarkastettuja ja jälkikäsiteltyjä. Kaikki juhla- vihki- ja hääpotretit toimitetaan digikuvina.

- Suunnittelupalaveri ennen tilaisuutta

- Häävalokuvien kuvaus n.60 - 90 min.

- Digitaaliset koevedokset hääkuvista

- Häävalokuva taidepaperille vedostettuna 20x25 (ylimääräiset potretit lisätilauksesta, vain käsitellyt potretit toimitetaan)

- Vihkitilaisuuden kuvauksen

- Vihkitilaisuuskuvat n. 30 - 60 kpl

- Juhlatilaisuuden dokumentaarinen valokuvaus 4 tuntia

- Juhlatilaisuuskuvat n. 200 kpl

- Nettigalleria

630 Euroa
Hääkuvaus studiossa
Studiokuvaus

Hääkuvaus studiossa - 125€

Hääpotrettien kuvaus studiossa. Kuvausaikaa varataan n.yksi (1) tunti. Kuvia otetaan useilla eri variaatioilla ja tyyleillä. Koevedokset ovat katsottavissa nettigalleriasta. Valmis käsitelty valokuva 20x25cm sisältyy kuvaushintaan. Lisäkuvat tilausten mukaan. Vain valmiit ja käsitellyt kuvat toimitetaan (koevedoksia ei saa itselleen). Halutessasi voit toki myös tilata kaikki kuvat ja kiitoskortit kauttamme.

Hääpotretit miljöössä
Hääpotretit miljöössä

Miljööhääkuvat - 170€

Miljöössä kuvatut hääpotretit antavat hääkuvallenne persoonallisuutta, jota ei helposti tule muiden hyllyillä vastaan. Haluatko romanttisen maalaismaiseman taustalle vai urbaania kaupaunki elämää? Kaikki onnistuu. Voin tulla myös hääpaikalle, jolloin hääjuhlan aikataulun suunnitteluun saa mukavasti joustavuutta.


Kuvien suunnittelu alkaa tapaamisella, jossa käymme läpi millaisia kuvia lähdemme hakemaan ja pääsemme myös hieman tutustumaan, sillä kuvattavien ja kuvaajan välinen luottamus on tärkeimpiä asioita hääkuvia otettaessa. Kuvausaikaa varataan n.90 min.


Hääkuvista toimitetaan digitaaliset koevedokset Internettiin, joista pääsette valitsemaan haluanne kuvat.

Valitsemanne hääpotretit jälkikäsitellään haluamallanne tavalla.

- Suunnittelupalaveri ennen tilaisuutta

- Häävalokuvien kuvaus n.60 - 90 min.

- Digitaaliset koevedokset hääkuvista

- Häävalokuva 20x25cm, 1 kpl (käsitellyt potretit toimitetaan)

Hinta 170 Euroa
Dokumentaarinen hääkuvaus
Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus - 450€

× UUTTA! Nettigalleria juhlakuvista. Vieraasi voivat kätevästi katsella ja tilata kuvia hääjuhlastanne. Kysy lisää!

Hääpäivä yleensä saattaa livahtaa nopeastikin ohitse ja silloin jää miettimään, mitäs siellä juhlissa oikein tapahtuikaan? Tai mitä tapahtui aamulla, kun valmistauduttiin juhlaan. Kaikki se kuukausien työ ja yksityiskohtien miettiminen vihkiseremoniasta lautasliinojen värisävyihin. Eikö se olisi hyvä pukea valokuviksi. Dokumentaarisessa valokuvauksessa pyritään kuvaamaan juhla sellaisena kuin se on. Myös yksityiskohdat ja vieraat kuvataan. Aina aidoissa tilanteissa. Kaikki valokuvat ovat tarkastettuja ja jälkikäsiteltyjä. Kuvat toimitetaan muistikortilla (sisältyy hintaan). Kuvausaika neljä (4) tuntia. Ylimääräiset kuvaustunnit 65€/tunti.

Vihki- ja Hääkuvat
vihkikuvaus

Vihki- ja Hääkuvat - 380€

× UUTTA! Nettigalleria vihkikuvista. Vieraasi voivat kätevästi katsella ja tilata haluamansa kuvat vihkitilaisuudesta. Kysy lisää!

Valokuvaan koko vihkitoimituksen siitä lähtien kun saavutte vihkipaikalle jännittämään siihen saakka kunnes poistutte paikalta tai vetäydytte piiloon vetämään hieman henkeä (joskus kuvaan myös siellä). Lisäksi otamme hääpotretit ennen tai jälkeen vihkimisen. Hääpotreteista saatte digitaaliset koevedokset Internettiin, joista pääsette valitsemaan haluanne kuvat. Valitsemanne hääpotretit jälkikäsitellään haluamallanne tavalla. Kaikki toimitettavat valokuvat juhlista ja vihkimisestä ovat tarkastettuja ja jälkikäsiteltyjä. Kaikki vihki- ja hääpotretit toimitetaan digikuvina. Saatte täyden käyttöoikeuden valokuviin, joten voitte jakaa valokuvia vapaasti ystävillenne tai sukulaisille ilman erillistä korvausta.

Muu valokuvaus
Muu Hääkuvaus

Muu valokuvaus

Ettekö löytäneet Teille sopivaa pakettia? Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voin auttaa Teitä. Haluatko helposti kaikki yhdellä kertaa kotiin toimitettuna? Kauttani saat myös kiitoskortit ja valmiit kuvat laadukkaissa paspartuureissa.

Ota yhteyttä

Varaa aika tai lähetä tiedustelu!

Yhteystiedot

  • markus@haavalokuvaus.net
  • Markus Torvinen