Lapsikuvaukset miljöössä tai studiossa

Haluatko persoonalliset lapsikuvat tai oletko miettinyt jotain teemaa valokuviin? Silloin miljöövalokuvat voivat olla vaihtoehtosi. Kuvia voidaan ottaa sisä- tai ulkotiloissa. Suosittuja teemoja ovat olleet joulu, maalaisromantiikka ja kesä. Mikäli haluat jotain perinteisempää, etkä halua olla säiden armoilla, studiokuvat voivat olla se sinun juttusi.

Huomioi lapsikuvauksessa

Kuvausaikaa miettiessä täytyy ottaa huomioon lapsen vuorokausirytmi ja vireystila. Jotta kuvauksista ei tulisi lapselle liian haastavaa tai raskasta. Pienet tauot ovat paikallaan. Olen huomannut, että ensimmäisen puolituntisen aikana saadaan parhaat kuvat.


Ulkona kuvauksessa täytyy ottaa aina huomioon vallitseva sää. Ja oikein pienten lasten kanssa ulkona kuvaamista en suosittele. Olisi hyvä, jos kuvattava osaisi jo kävellä tai vähintään seistä.


Vanhempien täytyy varautua henkisesti hikiseen sessioon, sillä heidän tehtävänsä on huolehtia siitä, että tähtimalli voi keskittyä huoletta omaan suoritukseensa eli kuvattavana olemisiin. Assistenttien (vanhempien) velvollisuus on toteuttaa valokuvatähden pienimmätkin oikut.


Olisi hyvä, jos kuvattavalla olisi mukanaan jokin oma lelu tai lempinalle, jolloin kuvaustilannekin olisi mukavampi. Yksi lelu kuitenkin riittää, sillä tarkoitus on ottaa kuvia lapsesta, ei leluista :)

Lapsikuvaus sisältää:

- valokuvaus n.30 - 60 min.

- Digitaaliset koevedokset kuvista

- Valokuva pohjukkeella 12x15cm, 1KPL


TOIMITUS:

Käsitellyt lisäkuvat vapaalla teettämisoikeudella 29 €/kpl. Vain käsitellyt valokuvat toimitetaan. Valmiit kuvat toimitetaan sähköisesti ja ne ovat ladattavissa neljän kuukauden ajan.


HINNAT:

Studiokuvaus 65€ /perhe-sisaruskuvat 95€

Miljöökuvaus 125€ /perhe-sisaruskuvat 145€

Varaa aika Tilaa lahjakortti

Ota yhteyttä

Kerro toiveesi, niin jutellaan tarkemmin.

Yhteystiedot

  • markus@haavalokuvaus.net
  • Markus Torvinen